Una dintre cele mai cunoscute gimnaste ale României se mărită cu un actor de la noi! ”Am spus DA”

CAtalina Ponor se marita

Una dintre cele mai cunoscute gimnaste de la noi, Cătălina Ponor, care s-a retras din activitate în urmă cu trei ani, a fost cerută în căsătorie de Bogdan Jiianu, actorul cu care gimnasta formează un cuplu de aproximativ doi ani. Bogdan Jianu a fost căsătorit în trecut cu cântăreața Julia.

Cătălina Ponor, în vârsta de 32 de ani, a făcut anunțul pe Instagram, uned a postat și o fotografie cu inelul primit de la alesul inimii ei, Bogdan Jianu, de 50 de ani.

Medaliată cu aur de la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004, sportiva a scris: 'Astăzi am avut cea mai tare surpriză din viaţa mea. Am spus DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viaţa. Te iubesc, Bogdan Jianu!'.

Cătălina Ponor Bogdan Jianu sunt într-o relaţie din 2018 şi au vorbit pentru prima dată despre ea la începutul acestui an, când viitorul soţ al multiplei campioane a spus că se cunosc din 2006.

Triplă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, precum şi cu alte numeroase medalii în palmares, la Campionatul Mondial şi cel European, Cătălina Ponor a fost felicitată de numeroși fani, dar și de prietena ei bună, cântăreața Lidia Buble.

„Iuhhuuuuu❤️❤️❤️ ce mă bucuuuur baby pentru tineee🤗”,i-a scris Lidia Buble, în timp ce răspunsul Cătălinei nu a întârziat sa apară: „Multumesc din ❤️ Lidi 😘🤗”.

Vezi și Anul trecut îi murea iubitul, iar acum abia așteaptă să se căsătorească. Vedeta noastră se mărită în două săptămâni

Citește și:

Se despart sau nu după 17 ani? Raluca Zenga a făcut în sfârșit un anunț

A ajuns la spital, după ce a suferit un accident în curtea casei sale. Vedeta de 60 de ani va suporta o operație