Cătălin Moroșanu este Regele junglei!

Cătălin Moroșanu este Regele junglei!

După 21 de zile în care a rezistat ca un adevărat luptător, Cătălin Moroșanu a fost încoronat de către publicul din România cu titlul de Regele junglei. Coroniță de flori, sceptru, tron, multe confetti și emoții sunt doar câteva dintre cuvintele care descriu ultimul episod al reality show-ului ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Întrebat cum este să fii Regele junglei, Moroșanu a declarat: Sincer, este un sentiment extraordinar! Prin ce am trecut în aceste 21 de zile nu poate fi spus în cuvinte frumoase. A fost o încununare a suferințelor și a fericilor din junglă. Mă simt bucuros și, în același timp, ușurat că s-a terminat. Nu mă așteptam să câștig, mă așteptam Dorian să fie câștigător. De-abia acum dimineață m-am trezit, m-am întâlnit cu Ruby și pe Dorian la un mic dejun adevărat și am început să dansăm de fericire. Ne simțim victorioși, e o senzație care nu poate fi descrisă.”

finalistii Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Dorian Popa, Cătălin Moroșanu și Ruby

Lacrimi și dinți

Dorian a fost cel ales să treacă prin Provocarea junglei – Lacrimi şi dinţi, fiind nevoit să se aşeze pe un scaun de dentist şi să ţină în gură, timp de 30 de secunde, animale vii. A avut emoţii mari, lucru care se putea vedea în privire şi reacţii. Viermi, gândaci, crabi, limax şi o lăcustă care l-a înţepat foarte tare până ce i-au dat lacrimile. Cu toate acestea, Dorian s-a descurcat admirabil şi a reuşit să obţină trei stele. Spiritul său de luptător l-a făcut să accepte şi bonusul provocării aducându-i şi cea de-a patra stea.

Singura cască

Moroşanu a fost cel care a trebuit să înfrunte timp de 4 minute lighioanele care i-au fost turnate în cască. Ambiţia lui Cătălin a pornit de la reuşita lui Dorian de a câştiga patru stele, astfel s-a luptat cu gândaci, viermi şi omizi timp de 3 minute. Cu toate că insectele îi intrau în nas, i se urcau pe cap şi îl gâdilau, Moroşanu a rezistat încă un minut bonus pentru cea de-a patra stea.

Scârbiți, vă rog!

Ruby a fost nevoită să treacă testul poftelor la Provocarea junglei – Scârbiţi, vă rog!. După foametea din jungla africană, lui Ruby i-au fost servite fripturi delicioase, sărmăluţe, papanaşi şi alte delicii culinare, în paralel cu creier de vacă, sarmale cu testicul de porc, penis de taur şi anus de struţ. Pentru a câştiga această probă, Ruby a ales doar mâncărurile speciale, spunând : ”De restul am timp să mă satur acasă“. Ea s-a chinuit să mănânce toate cele 3 preparate şi unul bonus, însă pentru că unele alimente erau foarte greu de mestecat, ea a reușit să plece în final cu o singură stea. A fost foarte dezamăgită şi a spus printre lacrimi: “E ultima probă şi mi-ar fi plăcut să iau toate steluţele”. Însuşi regele junglei, Cătălin Moroşanu a spus: „Proba Rubinei a fost cea mai grea”.

Marea masă a finalei

Cei trei semifinalişti au îndurat toate aceste provocări pentru o masă completă cum nu au mai avut din momentul în care au intrat în junglă! Dorian s-a luptat pentru aperitiv, care a fost un hamburger delicios cu cartofi prăjiţi şi suc, Moroşanu a pus pe masă felul principal – pizza, iar Ruby i-a îndulcit pe băieţi cu un savuros tort de ciocolată. Cei trei au spus rugăciunea şi au mulţumit pentru bucatele primite, savurând ultima masă în tabăra ce le-a fost casă timp de trei săptămâni.

După 21 de zile de junglă, grele pentru concurenţi, telespectatorii şi-au votat favoriţii. Astfel, Ruby a ocupat locul trei, iar Dorian s-a clasat pe locul al doilea, cei doi revenind mai repede alături de Cabral şi Bobonete în platoul de filmare. Cele mai multe voturi le-a obţinut Moroşanu, supranumit Moartea din Carpaţi, care a fost declarat Regele junglei.

Loading...