Cătălin Măruță a rămas mut când a văzut-o pe Loredana Groza: „Loredana, pe cuvânt, mi-e greu…Sunt și eu bărbat”

Cătălin Măruță a rămas mut când a văzut-o pe Loredana Groza: „Loredana, pe cuvânt, mi-e greu…Sunt și eu bărbat”

Loredana Groza a început să poarte ținute care mai de care mai îndrăznețe. Deși se îndreaptă spre vârsta de 50 de ani, frumoasa artistă se îmbracă mai provocator ca în tinerețe.

Așa s-a întâmplat și când și-a făcut apariția în emisiunea „La Măruță'. Când a a intrat în platoul emisiunii, Cătălin Măruță nu s-a putut abține și i-a zis pe față: „ Loredana, nici nu pot să mă uit în ochii tăi (…). Nu știu ce aer la Onești, dar vreau vacanță  în Onești', a spus acesta uitându-se spre decolteul generos al Loredanei ce îi lăsa sânii la vedere.

„Loredana, pe cuvânt, mi-e greu…Sunt și eu bărbat. (…) Eu zic să zici tu de ce ai venit și cum e toată treaba, pentru că dacă te întreb nu știu dacă pot să leg o frază cap-coadă. A început să mi se înroșească urechile ca la Hadad când o vede pe Anna Lesko', a mărturisit Măruță, precizând „Timpul s-a întors pentru tine'.

Citește și: Florin Călinescu, diagnosticat cu cancer de piele. Dezvăluirea îndrăgitului prezentator TV: „Poți să fii Ioana dArc…'

Loredana Groza va fi gazda unei noi emisiuni

„O femeie este ca vinul. Cu cât vinul este mai maturat, în butoaie d-ale  adevărate, curățate la timp… Cred că trebuie să fii un om foarte activ.  Să nu te lași, să nu crezi că în toată povestea asta cu vârsta și cu numerele. (…)Hai să avem toți libertatea să trăim dincolo de numere, dincolo de vârstă. Orice moment e prețios', a explicat Loredana.

Celebra artistă a mărturisit că are foarte mare grijă de silueta ei, iar când nu merge la sală, face yoga acasă.

Loredana Groza va fi din 3 martie gazda unei noi emisiuni „Cântă acum cu mine' și urmează să apară într-un nou musical „We will rock you', ce va avea loc premiera pe 10 aprilie.

 

Citește și: