Urechile, vorbesc despre norocul din copilărie

De la vârsta de 1 an la 14 ani, chinezii spun că norocul se vede pe urechi. Cu cât sunt mai rotunde și frumoase, cu atât se poate spune că ai avut parte de o copilărie fericită, fără griji, și de o familie care a ținut la educația ta.

Fruntea arată ce noroc ai în viață de la 15 la 30 de ani

Pe frunte, chinezii spun că pot vedea cum se dezvoltă spiritul unui tânăr, ce carieră i se potrivește, cât de norocos este în tinerețe și cât de mult îl ajută familia și relațiile pe care ți le face. O frunte frumoasă și rotundă, aparține unei persoane norocoase. O frunte îngustă se pare că anunță un destin cu mai puțin noroc.

Ochii și sprâncenele, importante de la 31 la 40 de ani

Sprâncenele dezvăluie norocul unei persoane de la 31 la 35 de ani. Dacă sunt rare sau deschise la culoare, norocul este întâmplător și persoana respectivă are un destin comun. Dacă sunt sprâncene, frumoase, bine conturate și definite, persoana se bucură de un noroc aparte și va avea o carieră bănoasă.

Ochii sunt folosiți pentru a citi norocul în viață de la 36 la 40 de ani. Cu cât privirea și culoarea ochilor este mai intensă și provocatoare, cu atât persoana respectivă va avea mai mult noroc în carieră și în afaceri, ajungând un personaj de vază.

De la 41 la 50 de ani, chinezii studiază nasul

Dacă vrei să știi cum stai cu norocul în viață de la 41 la 50 de ani, ar fi bine să te uiți cu atenție la nasul tău. Chinezii spun că, dacă ai un nas drept și lung, ești un om norocos, cu multe șanse să faci avere în a doua parte a tinereții. Dacă ai un nas scurt sau strâmb, atunci norocul tău este întâmplător și te lovești adesea de obstacole greu de trecut.

După 50 de ani, norocul se citește pe buze

O gură frumoasă, armonioasă, cu buze potrivite ca mărime și drepte și colțurile ușor orientate în sus anunță un destin norocos în ultima parte a vieții, când poți aduna o mică avere și vei avea parte de moșteniri bune.

Buzele prea subțiri sau prea groase și, mai ales, colțurile buzelor orientate în jos anunță un destin mai puțin norocos, cu multe încercări și eșecuri și cu probleme mari în familie.

sursa foto: 123rf.com