Cât de haioasă e fiica lui CRBL. Tatăl ei îi face baie… îmbrăcată: „Suntem mai cool”

Cât de haioasă e fiica lui CRBL. Tatăl ei îi face baie... îmbrăcată: „Suntem mai cool”

CRBL are o frumusețe de fată. Acesta va veni însoțit de micuța Alessia, în emisiunea Aici eu sunt vedeta', de la Antena 1.

Alessia, în vârstă de șapte ani, va face dezvăluiri haioase despre tată ei, iar artistul va arăta și imagini din inimitatea familiei sale.  acestuia, dezvăluite de fetița sa, ci și la imagini din intimitatea familiei artistului.

 

Citește și: Kate Middleton și prințul William au o familie cât se poate de normală. Dezvăluiri emoționante despre copiii lor

Sunt o familie mai altfel

Astfel, cei de acasă vor vedea cum CRBL i-a făcut duș fiicei sale… îmbrăcată. Mi se pare foarte tare să faci asta măcar o dată în viață. Am făcut-o prima dată într-o vară, acum un an jumate, când am băgat-o pe Alessia în cadă, îmbrăcată, și nu-i venea să creadă. Nu se aștepta să o fac a doua oară (râde)… Noi suntem o familie mai altfel. Nu ne încadrăm în niște șabloane. Și mă mândresc cu asta. La noi nu există cuvântul trebuie', ci cum vrei tu să faci', spune CRBL. „Suntem mai cool', completează Alessia.

Ce secrete dezvăluie Alessia despre celebrul său tată, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 19 octombrie, de la ora 21.15, într-o nouă ediție a show-ului Aici eu sunt vedeta', prezentată de Dan Bittman.

Citește și: