Charlie Chaplin a  trăit din 1889 până în 1977 și a avut o carieră de peste 75 de ani. El a crescut la Londra și a început să lucreze de la vârsta de  9 ani, iar la 19 ani deja era comedian și urca pe cele mai mari scene. După doar câțiva ani a devenit cel mai cunoscut actor din întreaga lume, iar notorietatea lui atrăgea femeile ca un magnet în jurul lui. Astfel, el a avut numeroase aventuri amoroase  și nu mai puțin de patru mariaje. Însă, de departe cea mai controversată a fost  ultima sa căsnicie, cu frumoasa  Oona O’Neill, fiica laureatului Nobel în literatură, Eugene O’Neill.

Oona Castilla Chaplin, alaturi de o sosie a marelui actorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Doliu în showbiz! Un fotomodel celebru a murit într-un teribil accident de mașină. Dispariția ei a șocat pe toată lumea

Bunica Oonei trebuia să se mărite cu J.D. Salinger, dar l-a ales pe Chaplin

Tânăra a trecut peste dorința tatălui ei și l-a refuzat pe marele scriitor J.D. Salinger ca să se mărite cu actorul britanic, care era cu 26 de ani mai în vârstă decât ea. Ei au avut împreună nu mai puțin de opt copii. Aceștia au urmat pasiunea tatălui lor și i-au călcat pe urme. Fiica lor cea mare, Geraldine Leigh Chaplin, s-a bucurat de un succes uriaș și a devenit o mare actriță, iar fata ei cu regizorul Patricio Castilla, Oona Castilla Chaplin, a moștenit, de asemenea, pasiunea pentru actorie și se bucură de același succes.

Oona Castilla Chaplin are 32 de ani,  s-a născut în 1986, la Madrid şi a absolvit Academia Regală de Arte Dramatice din Marea Britanie, în 2007.

Oona Castilla Chaplin vorbește fluent trei limbi străine

Oona și-a petrecut copilăria în Spania, Elveţia, Cuba, Scoția, Chile și Anglia  şi vorbeşte fluent spaniola, franceza şi engleza.   Ea a început să joace în filme din 2008 şi, până acum, la 29 de ani, are la activ nici mai mult, nici mai puţin de 13 filme, având o performanță remarcabilă.

Aceasta a fost distribuită în filme şi seriale TV, printre care Sherlock şi „Game of Thrones”, cel mai vizionat serial din istorie, unde a interpretat rolul Talisei Maegyr.  În 2009 a şi jucat, alături de mama sa în horror-ul Imago Mortis.

Citește și: Ce băiat frumos are Andreea Bocelli. Cei doi au lansat împreună un duet emoționant, iar reacția tenorului când fiul începe să cânte e incredibilă

Oona nu a apucat să-l cunoască pe bunicul ei, Charlie Chaplin

Ea a apărut și în filmul  „Quantum of Solace” din seria James Bond, unde a fost la un pas să joace rolul fetei Bond, însă acesta i-a fost suflat de buna ei prietenă, Gemma Arterton.

Tânăra a moștenit de la bunicul ei și pasiunea pentru dans, nu doar cea pentru actorie, fiind dansatoare de salsa și flamenco. Ea a luat încă de mică lecții de balet, salsa și flamenco. „Bunicul meu a fost un dansator incredibil”, a declarat actrița.

Însă, iubirea pentru dans a moștenit-o și din familia din partea tatălui ei, în Cuba, după cum recunoaște chiar ea.

Oona mărturisește că din păcate, ea nu a apucat să-l cunoască pe bunicul ei, marele Charlie Chaplin, care s-a stins din viață cu aproape un deceniu înainte ca ea să vină pe lume. „Când lumea spune Charlie Chaplin  încă mă gândesc la un tip cu mustață și pălărie și cu mers caraghios. Nu mă gândesc la un om bătrân care mi-a fost bunic. Nu l-am cunoscut niciodată, și probabil acest lucru creează confuzie. Sunt momente, chiar și acum, când îmi spun„Wow..sângele meu are ceva din el? E uimitor, dar câteodată mă sperie ideea”, a declarat aceasta.

Citește și: