Cât de frumoasa este fiica lui Andrei Gheorghe! Are 19 de ani și este cântăreață

Cât de frumoasa este fiica lui Andrei Gheorghe! Are 19 de ani și este cântăreață

Andrei Gheorghe a fost unul dintre cei mai apreciați oameni de radio din România, iar vestea morții lui subite a întristat pe toată lumea. Însă, puțini știu cât de frumoasă este fiica vitregă a omului de televiziune, de care acesta era foarte apropiat.

 

Tânăra, pe nume Katarina Dyer,  va împlini 20 de ani în luna mai, și aceasta susține că era cea mai mare admiratoare a tatălui ei și de multe ori încerca să-l copieze. „El m-a crescut de la vârsta de 8 ani. Noi ne înţelegeam foarte bine. Eu îl copiam un pic la comportament. Şi într-o zi mi-a spus: «Katarina, tu nu ai tupeul şi bagajul meu ca să poţi să îmi duci mie atitudinea», povestea Katarina într-un interviu mai vechi.

 

Katarina este student la Conservator, cântă la pian și la chitară și este cântăreață. Ea s-a lansat în muzică la vârsta de 16 ani, iar  fix în urmă cu un an de zile a povestit în emisiunea lui Cătălin Măruță că prefer totuși să cânte în limba engleză,a ceasta fiind prima pe care a învățat-o. Și asta, pentru  că tatăl ei biologic este American. Katerina a învățat limba română abia în clasa a șaptea, dar acum o știe foarte bine.

Andrei Gheorghe mai are o fiică din prima căsnicie

Katarina Dyer este fiica Petruţei, cea de-a doua soţie a lui Andrei Gheorghe. Petruţa mai are doi copii, pe Maria şi Maximilian, toţi fiind adoptaţi de Andrei Gheorghe în momentul în care au început relaţia. Andrei Gheorghe mai  are o fată, Anastasia, şi din prima căsătorie, cu Maria.

 

Anul trecut, după ce Andrei Gheorghe a murit, Katarina a mărturisit că a suferit un șoc când a auzit teribila veste. „Eram într-o tabără de muzică atunci când am aflat că a murit. Am fost foarte distrusă. Am căzut pe jos, a fost chiar foarte urât şi un şoc oribil. Nu am putut să accept faptul acela. După trei zile am acceptat şi eu faptul că a murit, a spus Katarina la acea vreme.

Citește și: