Cât a crescut fiica cea mare a lui Virgil Ianțu! Jasmine are deja 15 ani!

fata cea mare a lui Virgil Iantu

Parcă mai ieri era o fetiță bălaie… Azi, Jasmine, fiica omului de televiziune și artistului Virgil Ianțu, e o domnișoară în toată regula la cei 15 ani împliniți în urmă cu câteva zile.

„Eşti mai frumoasă, mai deşteaptă, ai un suflet mai bun, eşti mai plină de umor şi mai înţelegătoare decât îmi puteam eu imagina. Îţi mulţumesc din suflet! La mulţi ani, Jasmine Ianţu!', a scris tatăl ei, Virgil Ianțu, pe rețelele de socializare, unde a publicat și o fotografie recentă cu Jasmine.

Într-adevăr, Jasmine este o adolescentă foarte frumoasă, asta se poate vedea cu ochiul liber. Cât despre restul calităților, nu putem decât să-l credem pe cuvânt pe tatăl ei.

În urmă cu patru ani, tată și fiică apăreau la emisiunea 'Vorbește lumea', de la Pro Tv. Imaginile de atunci, în oglindă cu cele de acum, arată cât de mult s-a schimbat Jasmine.

Vorbind despre relația cu fiica sa, care este pasionată de modă, Virgil Ianțu declara pentru Libertatea: Vorbim despre absolut orice. Nu există subiect tabu. În general, îi explic ce e bine, de ce trebuie să aibă grijă. Vorbim chiar și despre alimentație, despre absolut orice, dar și care sunt consecințele în cazul în care nu respectă ce îi spunem. Mergem pe încredere, dar și pe argumentare. Zilnic trebuie să ne asigurăm că mesajele noastre ca părinți ajung la ea și că le și asimilează, că nu trec pe lângă.”

Vezi și Virgil Ianțu are o minunăție de fată. Motivul pentru care nu a mers niciodată în fața altarului

Citește și:

Românii care fac furori la Americas Got Talent! Au impresionat juriul, iar pe Sofia Vergara au lăsat-o cu gura căscată!

Lidia Buble, gest emoționant pentru un om al străzii