Câștigătorul Chefi la cuțite 2018! Pleacă acasă cu 30.000 de euro

Câștigătorul Chefi la cuțite 2018

Bogdan Vandici, de 21 de ani, din Oradea, a câștigat finala de marți a emisiunii Chefi la cuțite, el urmând sa plece acasă cu premiul de 30.000 de euro.

Bogdan face parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Din 1.000 de concurenți înscriși și 220 care s-au prezentat în fața celor trei chefi, el a fost cel mai bun.

Cine e Câștigătorul Chefi la cuțite 2018

Bogdan, care inițial plecase să studieze în Olanda, s-a decis în ultimul moment să devină bucătar. S-a întors în România, a luat diploma, după care a studiat la Paris. A revenit repede acasă pentru că i-a murit mama și a vrut să fie aproape de familie. „Pentru o perioadă am simțit că m-a tras pământul. Dar sunt sigur că ar fi mândră să mă vadă acum”, a declarat el.

Iar dovada că a ales bine tocmai a primit-o. La 21 de ani a învins oameni cu mult mai multă experiență în ale gătitului. În finală, a ales să facă o prăjitură Pavlova. A ales bine, pentru că juriul a fost impresionat.

În semifinală au ajuns doar șase concurenți, iar finala a fost o bătălie între trei concurenți: Marlena, Cristina și Bogdan. Cel din urmă a fost de departe cel mai bun.

Foto: Antena 1

Vezi si Cătălin Scărlătescu, negru de supărare după terminarea emisiunii „Chefi la cuțite': „Îmi pare atât, atât de rău. Lazăr, ești cel mai bun concurent din toate sezoanele…'

Citeste si