Cei doi au început relația la 8 luni de la despărțirea ei de rapper. Dar lucrurile au evoluat rapid. Cei doi nu doar că s-au căsătorit recent, ci vor deveni și părinți.

Cassie și Alex s-au logodit în luna august a acestui an și iată că au făcut nunta în timp record. De înțeles, dat fiind faptul că foarte curând va veni și copilul.

Ceremonia a avut loc în Malibu, miercuri, fiind una foarte intimă. În această zi specială, mireasa în vârstă de 33 de ani a purtat o rochie lejeră, dată fiind sarcina avansată, cu umerii goi și un voal delicat peste părul lăsat să curgă în valuri.

Cât despre mire, mai tânăr cu 7 ani, acesta a optat pentru un costum clasic.

 

View this post on Instagram

 

By the power vested in me…. @alexfine44 n @cassie ❤️?❤️ Long may you ride!

A post shared by Peter Berg (@pberg44) on

Fără îndoială, a fost un moment special pentru cei doi. Însă la fel de specială a fost și cererea în căsătorie. Alex a venit călare către iubita sa, a coborât de pe cal și s-a așezat în genunchi pentru a-i cere mâna.

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by Casandra (@cassie) on

Alex Fine va deveni tată la numai 26 de ani. Dar deja știe ce are de făcut

În iunie, Alex Fine a postat pe Instagram o scrisoare emoționantă către fetița sa nenăscută, o epistolă care a făcut ca fanilor să le dea lacrimile.

”Nu credeam niciodată că inima mea va putea deveni mai mare, dar asta s-a întâmplat după ce ți-am cunoscut mama… Apoi am aflat că urma să vii tu și am simțit instantaneu o dragoste pe care nici nu pot să o descriu.

Îți promit că voi fi alături de câte ori vei dansa, de câte ori vei cânta, la fiecare meci sau piesă de teatru în care vei fi, pentru a te sprijini. Sunt fanul tău numărul 1.

(..) Întotdeauna vă voi asculta, pe tine și pe mama ta, și vă voi pune pe primul loc.

Îți voi arăta cum trebuie să fie o relație sănătoasă și cum meriți să fii tratată.

Promit că nu voi aproba niciun băiat care-ți va plăcea pentru că ei nu pot fi îndeajuns de buni pentru fetița mea. Îmi pare rău.

Nu pot promite că nu te vei simți stânjenită, pentru că îți voi da atâtea săruturi de fiecare dată când te voi duce la școală.

Voi fi genul de tată care nu te va obliga să ai aceleași opinii cu mine. Te voi iubi indiferent ce vei face în viață, atâta vreme cât vei fi fericită.

Îți promit că voi fi bun, dulce și că tu vei fi întotdeauna fetița cea mică a lui tata.

Îți promit că te voi iubi necondiționat în fiecare secundă, până la ultima mea suflare.

Ești perfectă pentru mine și întotdeauna vei fi așa”, a scris el pe nstagram.

Vezi și Un artist celebru s-a căsătorit la 50 de ani cu un model de 23 de ani. Imagini de la nunta desprinsă parcă din James Bond

Citește și: