În 70 de ani nu au dormit niciodată separat. Care e secretul unei căsnicii fericite și longevive

casatoriti de 70 de ani

Albert și Phyllis Twinley, de 95 și, respectiv, 91 de ani, s-au cunoscut în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. De când au devenit soț și soție, în urmă cu 70 de ani, niciodată nu au dormit separat. Sigur că mariajul lor are un secret, iar cei doi l-au spus recent lumii întregi.

Cuplul, care are doi copii, patru nepoți și șapte stră-strănepoți, locuiește încă în casa familiei, în Marea Britanie, iar până acum doi ani 'stâlpul' casei, Albert, șofa. Cei doi citesc zilnic, fac sport sau se uită la emisiuni sportive, la meciuri și fac puzzle. Asta îi ține ocupați și cu chef de viață, a povestit unul dintre copiii lor.

Cei doi s-au cunoscut în 1946, când Phyllis era telefonistă, iar Albert se ocupa de radiocomunicațiile militare. Iar de atunci formează un cuplu indestructibil și inseparabil.

Secretul lor? 'Suntem pur și simplu căsătoriți și fericiți. Nu spun că nu ne mai certăm, dar ne-am bcurat de viața noastră', povestește Phyllis.

Și Albert are un sfat pentru cuplurile care vor să le calce pe urme: 'Modestie din partea amândorura, să împărțiți tot și să vă spuneți totul unul celuilalt'.

Iar fiica lor adaugă la acaestă listă de sfaturi toleranța, deciziile luate mereu în doi și efortul de a nu rămâne supărat pe celălalt prea mult timp.

Foto: NorthFoto

Vezi și Acest cuplu urmează să sărbătorească 76 de ani de căsătorie. Iată care este secretul unei căsnicii trainice!

Citește și: