S-au căsătorit de doi ani, dar abia acum s-au mutat împreună. Ce-a făcut celebra actriță imediat cum a intrat în casă

Kaley Cuoco s-a mutat cu sotul ei

Deși sunt căsătoriți de doi ani, actrița Kaley Cuoco, devenită celebră grație rolului făcut în serialul 'The Big Bang Theory', și Karl Cook, nu locuiau împreună și spuneau că un astfel de aranjament funcționează pentru ei.

Dar cei doi aveau un secret: așteptau ca locuința visurilor lor să fie gata. Iar asta în sfârșit s-a întâmplat, iar cei doi pot trăi în sfârșit ca soț și soție.

Cum s-au mutat deja în noua casă, cei doi au postat mai multe înregistrări ale vieții în doi: Kaley, 'la cratiță', el preparând cocteiluri, cei doi ușor euforici de la alcool, el sărutându-și cu patos soția și ea dormind pe canapea, după ce a băut cocteilul.

 

View this post on Instagram

 

HOME ??‍❤️‍?‍?

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on

Toată lumea se simte excelent în noua casă, inclusiv câinele familiei, care deja și-a găsit loc. Unde altundeva decât în patul matromonial?!

Cook, în vârstă de 29 de ani, nu a uitat nici să-și treacă soția, cu 5 ani mai vârstnică, peste prag. A primit de la aceasta, în semn de recunoștință, paste cu suc de roșii, după cum mărturisește actrița.

Vezi și Din ce în ce mai multe căsătorii neconvenționale. Ea e actrița celebră care, deși s-a căsătorit de un an, nu locuiește împreună cu soțul ei

Citește și: