Cartofi umpluți

Cartofi umpluți

Nu am mai făcut de mult cartofi umpluți așa că de data asta i-am făcut cu ce aveam prin frigider- nu am cumpărat nimic special!

Ingrediente

  • 8 cartofi
  • 200 g șuncă
  • o lingură muștar iute
  • 4 linguri smântână
  • câteva fire de pătrunjel
  • puțin ulei
  • 1. Cartofii foarte bine spălați de toate impuritățile și bine scurși de apă se ung cu ulei pe toată suprafața și se pun într-o tavă, în hârtie de copt. Cuptorul trebuie să fie încins bine în prealabil.
    2. Se lasă aproximativ 45 de minute, în funcție de cuptor, și apoi se scot să se răcorească puțin.
    3. Șunca se taie cubulețe, iar cartofii se scobesc și miezul se amestecă bine cu smântâna și muștarul. Se pune pătrunjel și apoi se umplu cartofii. Se aduc la masă cu cubulețe de șuncă.

    Sursa foto:Shutterstock