Cartofi umpluți

Cartofi umpluți

Ce planuri ai pentru cină? Cred că acești cartofi umpluți sunt o idee bună și cu siguranță toți membrii familiei vor mânca fără mofturi!

Ingrediente

  • 8 cartofi mari
  • 8 felii piept de porc afumat
  • 100 g cașcaval
  • 50 g unt
  • o legatură ceapă verde
  • puțin ulei
  • sare
  • piper
  • 1. Cartofii foarte bine spălați se pun la fiert în apă. Odată fierți, li se taie un capac și se scoate miezul care se amestecă cu unt, jumătate din cantitatea de cașcaval și sare și piper după gust.
    2. Pieptul de porc se rumenește ușor în tigaie fără ulei. Cartofii scobiți se ung la exterior cu ulei și se așază în tavă.
    3. Se pune amestecul de cartofi cu unt și cașcaval, deasupra se așază câte o felie de bacon, se repartizează restul cașcavalului. Se lasa la cuptor 10 minute. Se aduc la masă cu ceapă verde.

    Sursa foto: Shutterstock