Cartofi noi în bacon

Cartofi noi în bacon

Trec repede cartofii noi așa că haideți să ne bucurăm de ei! Facem niște cartofi noi în bacon? Eu deja salivez!

Ingrediente:

  • 500 g cartofi noi mai mari
  • 100 g cașcaval
  • 100 g bacon
  • o lingură ulei
  • verdeață, după gust
  • 1. Cartofii se spal foarte bine, se curăță de coajă și se pun la fiert întregi.
    2. Se lasă 10 minute, apoi se taie în două pe lung și se ung cu ulei.
    3. Se porționează cașcavalul în felioare nu foarte groase și se taie și baconul pentru a obține fâsii late.
    4. Cartofii se reîntregesc cu o felie de cașcaval între două jumătăți, se învelesc în bacon, se așază în tavă și se dau la cuptor pentru 10 minute. La final, se ornează cu verdeață după gust.

    Sursa foto: Northfoto/Colorise