Cartofi cu spanac și bacon

cartofi cu spanac și bacon

Nu aveți cum să dați greș la cină dacă le aduceți la masă celor dragi acești cartofi cu spanac și bacon! Fiți pregătite pentru că se vor cere și porții suplimentare! 

Ingrediente pentru cartofi cu spanac și bacon:

● un kg cartofi
● 200 g cubulețe de bacon
● 300 g spanac

● 50 ml ulei
● sare ● piper

Pentru servit:

● castraveți murați

1. Cartofii curățați cu ajutorul unui burete se pun la fiert în apă cu un praf de sare.
2. Între timp, baconul se rumenește în ulei și se adaugă spanacul.
3. Se lasă spanacul 2 minute, după care se pun cartofii scurși de apă și tăiați și se pune piper, după gust.
4. Se lasă pe foc aproximativ 10 minute, amestecând continuu. Se aduc la masă cu castraveți tăiați rondele.

S-ar putea să-ți placă și…