Ingrediente

  • 8 cartofi
  • o ceapă
  • 300 g carne tocată de vită
  • un ardei gras
  • 2 roșii
  • o linguriță sos picant
  • 3 linguri unt
  • 3 linguri ulei
  • 50 g cașcaval ras
  • sare
  • 1. Cartofii se pun la copt, cu sare, pentru o oră. Într-o tigaie se călesc ceapa și carnea de vită până ce se obține un amestec închis la culoare și bine scurs. Apoi, se adaugă ardeiul gras tăiat mărunt, sosul picant și roșiile tăiate cuburi.
    2. Cartofii copți și ușor răcoriți se taie în două, se scobesc, se repartizează untul în fiecare și apoi se
    pune amestecul de carne și roșii.
    3. Se așază cartofii într-o tavă și se dau la cuptor 10 minute. Se aduc la masă cu cașcaval ras.

    Sursa foto:Shutterstock