Cărțile romantice, pline de vise și dorințe în luna august

Cărțile romantice, pline de vise și dorințe în luna august

Va continua seria Stanislaski, spre deliciul fanilor Norei Roberts, vom citi o nouă carte romantică de Mary Balogh și o poveste stranie, dar fermecătoare de Amanda Quick. Dar, în luna august, vom cunoaște și o nouă scriitoare a genului, Robyn Carr, aflată adesea în topurile New York Times.

 

  1. 'Viața dorită' de Robyn Carr – 4 august

O poveste emoționantă despre femei, despre prietenie și calea complicată către fericire. Personajul central este Emma Compton, care se trezește dintr-o dată săracă, după sinuciderea soțului ei, un bancher controversat. Chiar dacă nu a avut vreo legătură cu afacerile lui ilegale, ea poartă acum toată vina și îi ispășește păcatele.

  1. 'Îndrăgostindu-mă de Rachel' de Nora Roberts – 11 august

Al treilea volum din seria Stanislaski o are drept protagonistă pe Rachel, un avocat foarte talentat și singura femeie care i-a sucit de tot mințile lui Zack Muldoon. Nimic nu se compară cu o zi fierbinte în sala de judecată, unde Rachel iese învingătoare.

  1. 'Un sărut exotic' de Amanda Quick – 18 august

Amy și Jed au o relație perfectă… cel puțin așa cred ei. Amy are nevoie de un bărbat care să nu îi ceară prea multe, iar Jed nu suportă să fie întrebat unde dispare cu săptămânile. Dar când cei doi pleacă pe o insulă stranie, pentru a descoperi sursa coșmarurilor lui Amy, lucrurile iau o întorsătură neașteptată…

  1. 'Totul pentru dragoste' de Mary Balogh – 25 august

Anna Snow, o biată orfană de la periferia Londrei, descoperă peste noapte că este fiică de conte și moștenitoarea unei averi uimitoare. Ba chiar are și frați, numai că familia contelui nu vrea să aibă nimic de a face cu ea. Nu îi va fi deloc ușor să se transforme dintr-o fată simplă și săracă într-o adevărată lady. Dar un bărbat curajos va fi alături de ea la fiecare pas.

sursa foto: 123rf.com