Cărțile romantice ne vor încălzi cu pasiunea lor în noiembrie

Cărțile romantice ne vor încălzi cu pasiunea lor în noiembrie

Scriitoare de top precum Sandra Brown sau Nora Roberts se întorc în Cărțile romantice ale lunii noiembrie. Vom avea parte de povești pline de pasiune și surprize. Iar pentru cititoarele care au îndrăgit-o deja pe Susan Elizabeth Phillips, am pregătit un nou roman pe care nu trebuie să îl ratați.

 

  1. 'Mirii MacGregor' de Nora Roberts – 4 noiembrie

Daniel MacGregor face tot posibilul să găsească cele mai potrivite mirese pentru nepoții lui. Nu se poate abține să nu încerce să controleze și viețile lor!

  1. 'Dorința inimii' de Jill Shalvis – 11 noiembrie

Doi bărbați ar putea fi mult prea mult… Tara încearcă să scape de viața cu fostul ei soț și să pornească pe un drum nou, în care să preia controlul. Dar un marinar cu ochii verzi are alte planuri în ceea ce o privește. Lucrurile se complică, însă, când fostul soț încearcă să reface legătura pierdută.

  1. 'O clipă de răgaz' de Suzan Elisabeth Phillips – 18 noiembrie

O poveste de dragoste contemporană, fierbinte și plină de surprize… pe dealurile Toscanei. După ce dr. Isabel Favor pierde totul, și bani, și carieră, și dragoste, nu se mai gândește decât la liniștea din însorita Italie… până când îl întâlnește pe Lorenzo.

  1. 'Amintirea unui sărut' de Sandra Brown – 25 noiembrie

După ce lasă în urmă un mariaj dezastruos, Shelley se întoarce la studii pentru a-și schimba viața. Dar schimbarea va fi mult mai profundă decât credea, când se reîntâlnește cu fostul ei profesor, Grant Chapman.

sursa foto: 123rf.com