Cărțile romantice, mai vii și mai atrăgătoare în luna iulie

Cărțile romantice, mai vii și mai atrăgătoare în luna iulie

Noi afaceri încurcate, în stilul lui Sidney Sheldon, o ducesă romantică și dornică de aventură, desprinsă din poveștile lui Mary Balogh, și continuarea unei serii de suflet scrisă de Debbie Macomber. Cărțile romantice din luna iulie vor satisface toate gusturile cititoarelor împătimite.

  1. 'Planuri perfecte' de Sidney Sheldon – 7 iulie

Hotărât să urce pe scara puterii până la funcția supremă, de președinte al Statelor Unite ale Americii, Oliver Russell își părăsește logodnica. Frumoasa și talentata Leslie Stewart nu se împacă niciodată cu despărțirea. Se căsătorește cu un bătrân bogat, construiește un imperiu mediatic din banii lui și îl urmărește pe Oliver până în pânzele albe. Scopul ei este să îi distrugă reputația și poziția politică, folosindu-se de orice scandal și de orice mic secret din trecutul acestuia.

  1. 'O altfel de ducesă' de Mary Balogh – 14 iulie

O nouă poveste plină de mister din epoca Regenței o aduce în prim plan pe frumoasa Josephine Middleton. Când tatăl ei o obligă să se mărite cu un bărbat cunoscut pentru aventurile lui sentimentale, Josephine nu găsește altă soluție decât să fugă la mătușa ei. Dar drumul este plin de pericole…

  1. 'Ademenirea unei doamne' de Nora Roberts – 21 iulie

Cel de al doilea volum al seriei Stanislaskis urmărește viața complicată a lui Sydney Hayward. Când compania familiei, cu toate problemele și complicațiile ei, îi cade pe umeri, Sydney abia mai are timp să respire… și în niciun caz  nu se gândește la o relație care să îi complice și mai mult viața. Iar Mikhail Stanislaski este o complicație…

  1. 'Speranțe renăscute' de Debbie Macomber – 28 iulie

Unul dintre localnicii bine cunoscuți din Cedar Cove dispare fără urmă. Soția și fiicele sale sunt înmărmurite, dar refuză să creadă că Dan a dispărut pentru totdeauna. Ele așteaptă și speră să se întoarcă, dar misterul le dă peste cap întreaga viață.

sursa foto: 123rf.com