Mărturie emoționantă a unei cântărețe celebre: A pierdut trei sarcini, una după alta, dar a găsit puterea să meargă mai departe și e iar gravidă

Carrie Underwood a pierdut trei sarcini

Recent, cântăreața Carrie Underwood a dezvăluit fanilor că va deveni din nou mamă, ea fiind însărcinată cu al doilea copil. Emana bucurie, emoția i se citea pe chip. Dar nimeni nu știa prin ce trecuse vedeta.

Într-un interviu acordat recent, artista în vârstă de 35 de ani a dezvăluit că anul trecut a fost un calvar pentru ea. '2017 nu a fost așa cum mi-am imaginat. Plănuisem ca 2017 să fie un an în care să compun muzică nouă și să am un copil', a declarat vedeta, abia reținându-și lacrimile.

'Am rămas însărcinată la începutul lui 2017, dar n-a mers. Se mai întâmplă. Asta a fost, am gândit că e în regulă: <>.

Apoi, am rămas iar gravidă în primăvară și iar nu a mers.

Am rămas însărcinată din nou la începutul lui 2018, iar nu a mers, În acel moment, mi-am spus: Ok, care e treaba, de ce se întâmplă asta?>>.

Carrie a găsit însă o cale de a trece peste toate acestea, refugiindu-se în muzică. A rezultat un întreg album, 'Cry Pretty', iar munca la el a fost terapeutică, spune ea.

'Îmi era teamă să fiu furioasă. Dar eram!'

A contat foarte mult că mai are un copil, Isaiah, împreună cu soțul ei, sportivul Mike Fisher. 'Mi-a fost teamă să fiu furioasă, pentru că suntem binecuvântați. Fiul meu, Isaiah e cel mai scump din lume! Am gândit atunci: <>, a mai mărturisit cântăreața cu nenumărate premii în palmares.

Dar într-o sâmbătă seara, Carrie a crezut că are din nou un avort spontan. Aflase că e din nou însărcinată, dar nu se putea bucura îndeajuns. A fost momentul în care, crezând că are un nou avort, a vorbit cu Dumnezeu, întrebându-l de ce o lasă să rămână mereu însărcinată, dacă nu poate duce sarcina la termen. I-a cerut ori să nu-i mai dea niciun copil, nicio sarcină, ori să o ajute de data aceasta să aibă încă un copil. A mers la doctor a doua zi, iar acesta i-a confirmat că totul era în regulă.

'Și am gândit: <>', a mai povestit Carrie, emoționată până la lacrimi.

Foto: NorthFoto

Citește și: