CARNE DE PORC CU LEGUME

► Ingrediente
► 800 g cotlet de porc fără os
► 75 g unt
► 2-3 linguri ulei de măsline
► 4-6 căţei usturoi
► sare
► piper măcinat
► 2 cepe roşii
► 4-6 morcovi
► 6 ardei
► 300 g mazăre prefiartă
► Preparare:
1. Se feliază carnea, apoi
bucăţile se pun la călit în ulei şi unt.
2. Se curăţă ceapa şi usturoiul, se spală şi se toacă mărunt sau se pasează cu blenderul.
3. Se curăţă morcovii, se feliază şi se adaugă peste carne, la înăbuşit. Se feliază ardeii, se pun şi ei peste carne şi morcovi şi se fierb în tigaie. Se adaugă apă puţin câte puţin, până se frăgezesc.
4. Spre final, se adaugă sarea şi piperul, mazărea prefiartă şi se mai lasă să fiarbă înăbuşit, până se înmoaie şi mazărea.

Loading...