Invitați la Palatul Elysee, Prima Doamnă a României și soțul său au fost nevoiți să se ridice la așteptările vestimentare impuse de codul de „etichetă” pentru un astfel de eveniment.

Carmen Iohannis a ales să poarte ținute foarte elegante, care să-i pună în valoare silueta impecabilă, și nici Brigitte Macron nu s-a lăsat mai prejos. Cele două au optat pentru rochițe office până la genunchi, peste care au purtat paltonașe. În timp ce prima doamnă a Franței a optat pentru o rochie mai groasă cu mânecă lungă, Carmen Iohannis nu s-a speriat de temperaturile scăzute de afară și a preferat o rochie albastră cu mânecă trei sferturi, iar deasupra a purtat un paltonaș alb, în contrast cu Brigitte, care a ales pentru această ocazie unul negru.

Klaus și Carmen Iohannis au fost primiți la palatul Elysee de Emmanuel Macron si Brigitte MacronSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Așadar, extrem de elegante,  cele două prime doamne au transformat întâlnirea oficială imediat într-un adevărat show de modă, ele atrăgând toate privirile cu ținutele lor. Mai mult, fanii au observat că între Brigitte și Carmen s-ar fi legat o adevărată prietenie. Ele par că se simt foarte bine una în compania celeilate și au fost fotografiate adesea, ținându-se de mână. Așa s-a întâmplat și când Brigitte și-a însoțit soțul la București. În pozele realizate la Muzeul Satului din București, soția lui Emmanuel Macron este surprinsă la plimbare, ținând-o de braț pe Prima Doamnă a României și râzând în hohote.

 

Citește și: