Carmen Iohannis a atras toate privirile la parada militară de la Ziua Marinei. Prima doamnă a României și-a afișat noul look

Carmen Iohannis a atras toate privirile la parada militară de la Ziua Marinei. Prima doamnă a României și-a afișat noul look

Carmen Iohannis a atras toate privirile astăzi, la Ziua Marinei. Soția lui Klaus Iohannis a optat pentru o rochie albă cu umerii albaștri, cu tematică nautică,  în ton cu evenimentul la care a participat.

 

Prima doamnă a României știe cum să se facă remarcată. Apariția ei de la Constanța, în timpul paradei militare a furat privirile tuturor. Aceasta a purtat o rochie albă, simplă și vaporoasă de vară, cu accente albastre pe umeri, accesorizată cu o pereche de ochelari și un plic roz. De altfel, și Klaus Iohannis s-a asortat cu soția lui, și a purtat o cămașă albă cu o cravată, în aceeași nuanță cu cea de pe umerii rochiei soției sale.

Carmen Iohannis a apărut extrem de jovială și de zâmbitoare, cu un aer detașat. De altfel, toată lumea i-a admirat și noul look. Prima doamnă se pare că a renunțat a bobul scurt și și-a lăsat părul lung și creț.

Demonstrațiile de Ziua Marinei s-au încheiat după ce mii de marinari militari, zeci de nave, aeronave şi ambarcaţiuni au arătat tot ce au mai bun și au încântat zecile de mii de triști prezenți la eveniment.
Foto: Libertatea

Citește și: