Carmen Iohannis a atras toate privirile cu ținuta ei la palatul Buckingham

Carmen Iohannis a atras toate privirile cu ținuta ei la palatul Buckingham

Președintele României Klaus Iohannis și soția sa au fost invitați, miercuri seară, la un dineu organizat la Palatul Buckingham, în onoarea prințului Charles, care a împlinit venerabila vârstă de 70 de ani, iar prima doamnă a României a strălucit într-o rochie extrem de elegantă.

 

Regina Elisabeta a II-a a organizat ieri o petrecere de anverugră în onoarea fiului său, care va deveni rege după moartea ei. Palatul Buckingham și-a deschis porţile pentru invitaţi de seamă. Printre participanţi s-a numărat și președintele României, Klaus Iohannis, care a venit însoțit de soția lui, Carmen, care și-a făcut apariția într-o rochie spectaculoasă.

Deși soția președintelui preferă, de obicei, rochii mai scurte, care să nu treacă de genunchi, de data aceasta ea a ales să poarte o rochie roșie și lungă. În ciuda faptului că este văzută foarte rar într-o astfel de ținută, Carmen Iohannis a fost foarte elegantă și a atras atenția tuturor. Rochia este semnată de designerul român Andreea Tincu, iar prețul rochiei se ridică la 1980 de ron, după cum se poate vedea pe site-ul creatoarei de modă.

Regina a ținut un discurs emoționant

De ziua prințului Charles, miercuri, când acesta a împlinit 70 de ani, regina Elisabeta a II-a a ținut un toast care a emoționat pe toată lumea. Toți ochii celor prezenți s-au umezit.

'Este un privilegiu pentru orice mamă să poată ține un toast pentru fiul ei, la cea de-a 70-a aniversare. Înseamnă că ai trăit suficient pentru a-ți vedea copilul crescând. E ca și cum ai plantat un copac și poți să-l vezi crescând', a spus regina.

Suverana a făcut o referire și la propria mamă, care a trăit suficient pentru a o vedea împlinind aceeași vârstă. În același discurs, monarhul în vârstă de 92 de ani l-a lăudat pe Charles pentru acțiunile sale caritabile, dar și pentru energia sa în a conserva mediul – calități care îl fac un moștenitor al tronului care se poate compara oricând cu alții, din istorie, a mai spus ea.

Citește și: