Carmen Grebenișan a postat primele imagini cu iubitul ei, iar un fan i-a spus imediat: „E prea bătrân”. Cum a reacționat blonda

Carmen Grebenișan și Florin Ristei formează cel mai nou cuplu din showbiz? Prima reacție a artistului

Mulți au crezut că frumoasa Carmen Grebenișan formează un cuplu cu Florin Ristei, însă vlogerița  a negat acest lucru, iar acum a publica primele imagini cu  iubitul ei. Însă, fanii au reacționat imediat și au criticat-o pe blondă, fiind de părere că acesta e prea bătrân pentru ea.

Carmen Grebenișan ș iubitul ei au petrecut un weekend la mare și s-au fotografiat împreună, dansând pe plajă. După ce a postat seria de fotografii pe contul său de socializare, în care apare alături de noul iubit, mai mulți fani au reacționat, iar unii au avut replici răutăcioase la adresa bărbatului, comentând felul în care arată.   Fără să stea prea mult pe gânduri, fosta concurenta de la „Asia Express” a avut o reacție acidă și le-a dat replici acide răutăcioșilor.

„Nu vă stă bine împreună și e prea bătrân”, i-a sris un fan, iar blonda a luat foc și i-a răspuns imediat ironic: „Da, stau cu el pentru pensie”. Răspunsul vedetei a stârnit hohote de râs în mediul online

„Nu este pentru tine. Meriți un băiat pe măsura ta. Parcă este din alt film pe lângă tine. O părere…”, i-a sscris o altă internaută, însă și de data aceasta, răspunsul blondinei nu a întârziat să apară: „O părere de 2 lei și zece bani”, a răspuns ea.

În apărarea lui Carmen, a sărit și Alina Ceușan, care a părut enervată la culme de reacțiile unor fani: „Da cine te-o întrebat? Cine ți-o cerut ție părerea în legătură cu… Orice?”.