Carmen Brumă, pe patul de spital. Așa de tânără și…

carmen Bruma pe patul de spital

Carmen Brumă a suferit recent o operație, care nu-i va mai permite să participe, așa cum făcea în fiecare an, la un maraton în scopuri caritabile.

Soția lui Mircea Badea a postat pe Facebook un colaj de fotografii care o înfățișează atât pe patul de spital, cu un picior bandajat, cât și din mașină, de la externare.

A fotografiat și un buchet de flori primit, alături de o felicitare, pe care scrie, încurajator, ”O să fii bine. Multă sănătate!”.

Întrebată de fani ce s-a întâmplat, carmen Brumă nu a păstrat misterul, arătând că și femeile tinere, de vârsta sa, 41 de ani, pot avea această problemă. ”Nimic grav. Varice care trebuiau operate…”, i-a răspuns vedeta unui fan.

Carmen Brumă este una dintre celebritățile asumate, care nu-și ascund problemele, vulnerabilitățile sau slăbiciunile de fani. Vedeta a vorbit în nenumărate rânduri inclusiv despre perioada când era supraponderală, arătând fanilor inclusiv fotografii din acele vremuri. Între timp, a descoperit un stil de viață sănătos, cu ajutorul căruia se menține excelent, arătând mai degrabă ca o puștoaică de 25 de ani.

Foto: Facebook

Vezi și Iată câte kilograme are Carmen Brumă! Vedeta nu se ascunde și spune tot. Mai știi cât cântărea acum 16 ani?

Citește și: