Carla’s Dreams cântă sub privirile Andrei, Deliei și Andreei Esca

Carla's Dreams cântă sub privirile Andrei, Deliei și Andreei Esca

Piesele lor sunt trăiri, sentimente și emoții. Carla’s Dreams vor susține un concert în 14 iulie, NGOC partea a 2-a, la Amfiteatrul Mihai Eminescu din București, iar Andra, Delia și Andreea Esca se vor număra printre spectatori.

 

Carlas Dreams au reușit într-un timp scurt să devină cel mai îndrăgit proiect din România. Iar acest lucru se vede prin difuzările de la radio, prin numărul de concerte și vizualizările de pe YouTube.

În 14 iulie îi poți întâlni și tu la Amfiteatrul Mihai Eminescu din București (zona Arena Națională), când vor susține un nou concert. În deschiderea evenimentului muzical Carlas Dreams vor urca pe scenă Nicoleta Nucă și Vanotek.

De la Andra și Delia, până la Andreea Esca și alți oameni importanți din radio și televiziune și fani declarați ai celor de la Carlas Dreams și-au anunțat deja prezența.
Biletele mai sunt disponibile la categoria de preț I (sectoarele A,B,C), la 115 ron, și a II-a la 95 ron și se găsesc doar în rețeaua Eventim.ro.

Credit foto: Global Records

Concertele Carla’s Dreams sunt mai mereu sold out.

Piesa 'Acele' a depășit 20 de milioane de vizualizări

Cel mai recent single Acele' al celor de la Carlas Dreams are peste 20 de milioane de vizualizari în doar o lună și jumătate de la lansare, iar remix-ul piesei Sub Pielea mea' făcut de Midi Culture este pe locul 16 pe Shazam, devansând artiști precum Coldplay, Pink, Adele, Major Lazer, Alicia Keys sau David Guetta.

Colaborări de succes cu INNA, Antonia, Delia și Loredana

Carlas Dreams sunt artiștii nonconformiști și creativi care impresionează prin mesajele puternice, stilul muzical divers, colaborările de success cu INNA, Antonia, Delia și Loredana Groza. Se poate spune ca 2015 a fost anul celor de la Carlas Dreams. Cel mai vizionat video de pe YouTube în România este Cum ne noi', cu peste 41 de milioane de vizualizari, colaborarea artiștilor cu Delia, piesa care a fost locul 1 incontestabil pe radio și TV în România. Tot ei au compus piesa Da, mamă', interpretată de Delia, ce are peste 33 de milioane de vizualizări. Piesa Te rog' a devenit virală pe Internet, imediat ce s-a lansat, locul 1 pe radio și TV, cu aproape 23 de milioane de vizualizări.

 

Credit foto: Global Records