Carla Bruni e neschimbată. Anii trec și niciun rid. Iată secretul ei! GALERIE FOTO

Carla Bruni secret ten

Carla Bruni, ajunsă la vârsta de 50 de ani, arată la fel ca în ziua în care s-a căsătorit cu fostul președinte francez Nicolas Sarrkozy, deși de atunci au trecut 9 ani. Fostul model, în prezent cântăreață, a dezvăluit care e secretul prospețimii tenului ei.

Vedeta cu origini franceze și italiene e frumoasă oricum, de la mama-natură, nu degeaba fiind pe vremuri model și reușind să atragă în patul ei mari celebrități, printre care și pe Mick Jagger. Totuși, Bruni a dezvăluit că, înainte de un orice eveniment la care ia parte, are mare grijă de tenul ei. Preferă aceasta abordare decât să folosească mult machiaj.

Concret, își aplică o mască detoxifiantă, după care una cu argilă. Din ritual poate să facă parte și o baie cu aburi, a spus ea într-un interviu recent.

Vedeta admite că are o piele sensibilă și crede în masajul facial. Potrivit ei, acesta conferă strălucire și face uscăciunea să dispară. În plus, fața nu mai e deloc umflată după un astfel de masaj. De altfel, ea apelează la un terapeut pentru acest masaj special.

Greu de crezut, însă Carla Bruni, care tocmai a lansat al șaselea album, se machiază și se coafează singură înainte de spectacole, în doar 30 de minute.

După concerte, a mărturisit că îi place să se relaxeze în cada în care a turnat uleiuri esențiale și cu o bere în mână.

Foto: Facebook

Citește și despre Apa micelară, produsul pentru ten care nu trebuie să-ți lipsească

Vezi și: