Care mai e starea sănătății actriței Catherine Deneuve, care a suferit un accident vascular ischemic. O veste bună și una rea

starea de sanatate a actritei Catherine Deneuve

După ce, la începutul lunii noiembrie, actrița Catherine Deneuve a suferit un accident vascular ischemic la filmări, ramânând de atunci internată, vedeta a fost în sfârșit externată.

Între timp, ea fusese mutată într-un centru de recuperare neuromotorie, unde și-a petrecut ultimele două săptămâni. Recent, însă, i s-a permis să meargă acasă.

Vedeta a fost deja văzută pe străzile din cartierul Saint-Germani-des-Pres, din Paris, unde locuiește.

Din păcate, asta nu înseamnă însă că actrița de 76 de ani e complet refăcută. Va mai fi nevoie de o vreme până să se pună pe picioare. Vestea bună e că nu va rămâne cu sechele, cred medicii, dar vestea rea e că nu va putea să se întoarcă la muncă atât de repede cum își dorește.

Filmările la care lua parte actrița în momentul în care a suferit accidental vascular, cauzat se pare tocmai de efort și prea multă muncă în ultima perioadă, au fost oprite și vor fi reluate când actrița va fi aptă. Toată lumea speră că asta se va întâmpla în primăvara anului viitor.

Vezi și Adevărul despre starea de sănătate a lui Catherine Deneuve. Cum a ajuns la accidentul cerebral. O viață plină de abuzuri

Citește și: