La 84 de ani, celebra Joan Collins arată și se simte perfect! Iată care crede ea că este rețeta unei căsnicii fericite și care e greșeala pe care cei mai mulți o fac. Vezi și care e secretul tinereții sale

care e secretul tineretii lui Joan Collins

Mulți se întreabă, în diferite momente ale vieții lor, ce ține doi oameni împreună ani și ani? Și potrivit actriței Joan Collins, ajunsă la vârsta de 84 de ani, greșeala e că nu-și pun întrebarea acesta înainte de căsătorie, ci prea târziu, când e clar că mariajul nu mai poate continua.

Potrivit actriței, care e căsătorită cu Percy Gibson de 16 ani, oamenii se căsătoresc din motive greșite. Concret, o fac atunci când pasiunea e la apogeu. ”Odată ce aceasta dispare, îl privesc pe celălalt și se gândesc: ”Ce naiba? Cine este această persoană? Trebuie să fie încă ceva pe care să se bazeze (mariajul – n. red.)”, explică ea.

”Cred că secretul unei căsnicii fericite e sprijinul față de celălalt. Să înțelegi că vor fi suișuri și coborâșuri. Nu vă veți înțelege întotdeauna pe toate subiectele, dar trebuie chiar să vă placă compania celuilalt”, continuă actrița cunoscută din telenovela ”Dinasty”.

Iar Joan știe ce vorbește, ea având nu mai puțin de patru divorțuri la activ. În final, însă, a înțeles ce anume e cu adevărat important într-o căsnicie.

Ar mai fi un amănunt

De menționat e însă faptul că actualul soț al actriței e cu 31 de ani mai tânăr, el având 53 de ani.

Întrebată și care e secretul chipului ei tânăr și tonusului foarte bun, deși e octogenară, Joan Collins a replicat în mod neașteptat: ”M-am născut cu gena fericirii și a energiei. Ce mă face cea mai fericită e să-mi văd copiii fericiți. Sincer, viața mă face fericită și sunt foarte conștientă de faptul că sunt foarte norocoasă.

Am muncit din greu întreaga mea viață, nimeni nu mi-a dat nimic, dar în fiecare dimineață m-am trezit gândindu-mă ce fericită sunt.

Sunt foarte în formă și sănătoasă acum – bat în lemn – și încerc să am grijă de mine”, a mai declarat vedeta, care este mamă a trei copii.

Vezi și Învățăturile lui Will Smith despre iubire și căsnicie, la aniversarea a 20 de ani de la nuntă – Vezi și cum arătau ca mire și mireasă|FOTO

Citește și:

Loading...