Actorul din ”Men in black”  a recunoscut recent că mariajul său a fost foarte aproape de a se prăbuși. Că au fost momente când amândoi s-au simțit neputincioși. ”Era o perioadă când Jada se trezea și plângea. Asta a ținut 45 de zile în șir”, a povestit actorul. E foarte sigur că atât a ținut, pentru că începuse să țină un jurnal.

”În fiecare dimineață… Cred că acela a fost momentul când a fost cel mai rău în căsnicia noastră”, a mai spus Will Smith. ”Eșuam lamentabil”, a completat el. Dacă alte cupluri ar fi renunțat, ei nu au făcut-o.

Secretul lor: ”să nu renunți”, a explicat actorul. ”Nu te poți aștepta să fie ușor”, a explicat el, povestind că au fost momente nu dificile, ci îngrozitoare, chinuitoare, dar pur și simplu nu s-au lăsat.

Se ”upgradează” constant. Nu lucrează la relație, fiecare încearcă să se dezvolte individual

Cei doi mai au un secret. Pe lângă faptul că au renunțat la a se mai numi soț și soție, și își spun ”parteneri pe viață”, când au probleme nu lucrează la relație în sine, ci fiecare lucrează cu propria persoană, individual, după care îi prezintă celuilalt varianta sa îmbunătățită. Cu alte cuvinte, progresul individual al fiecăruia se răsfrânge în final asupra ambilor, a relației lor, aducându-i îmbunătățiri.

Jada și Will au fost de multe ori nevoiți să infirme zvonurile divorțului, care, iată, a fost mai aproape decât își imaginau fanii, semn că în fiecare zvon, indiferent cât de nebunesc, poate fi și un sâmbure de adevăr. Partea bună, în cazul lor, e că nu s-a ajuns până la divorț, dar asta tocmai datorită înțelepciunii lor.

Un alt zvon legat de cei doi a fost că ar fi swingeri, zvon infirmat cu hohote de râs de Jada, cântăreațaă, actriță și mamă a doi copii.

Întrebată care e secretul longevității în cazul lor, Jada a răspuns, într-o emisiune televizată: ”Will și cu mine avem o chimie minunată pe multe planuri. Ne place să râdem împreună, să învățăm împreună, ne iubim. Pur și simplu ne simțim bine împreună. Da, cred că ăsta e secretul. Chiar ne placem unul pe altul”, a concluzionat ea.

Vezi și Învățăturile lui Will Smith despre iubire și căsnicie, la aniversarea a 20 de ani de la nuntă – Vezi și cum arătau ca mire și mireasă|FOTO

Citește și: