O cântăreață celebră face un anunț trist. Divorțează, după numai un an de căsnicie: ”Lucrurile nu mai merg între noi de multă vreme”

Cardi B divorteaza

Nici în lumea vedetelor sau mai cu seamă în a lor căsniciile nu sunt ușor de păstrat. Cântăreața Cardi B, una dintre cele mai de succes ale momentului, a anunțat marți seară, pe Instagram, că divorțează de Offset, tatăl copilului ei. Divorțul vine la numai un an de când s-au căsătorit.

'Am încercat să rezolv lucrurile cu tatăl copilului meu, o vreme. Suntem buni prieteni și foarte buni parteneri de afaceri. A fost întotdeauna prima persoană cu care am vorbit și avem multă dragoste unul pentru celălalt, dar lucrurile nu mai funcționează între noi de multă vreme și nu e vina nimănui', spune artista într-o înregistrare postată pe Instagram.

'Cred că ne-am îndepărtat și nu ne mai iubim. Nu mai suntem împreună. Nu știu. Va dura până obținem divorțul. Întotdeauna voi ține la el pentru că este tatăl fiicei mele', a mai spus Cardi B.

 

View this post on Instagram

 

There you go..peace and love

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

'Am spus <> fără rochie, fără să fiu machiată și fără inel!'

Cei doi, ambii rapperi, sunt părinții unei fetițe de patru luni, Kulture. S-au căsătorit în secret în septembrie 2017, dar Cardi B nu a confirmat că e măritată până în iunie 2018.

Cei doi s-au căsătorit cu un singur martor, un văr de-al cântăreței. 'Am spus <> fără rochie, fără să fiu machiată și fără inel!', anunța Cardi B în urmă cu câteva luni.

Anunțul e unul șoc pentru fani, din moment ce, săptămâna trecută, cei doi au participat la un eveniment monden, unde i-au lăsat pe jurnaliști să-i fotografieze în timp ce se sărutau.

Nici Cardi B, nici Offset nu au dat vreun detaliu legat de motivul pentru care relația lor nu a mers.

Vezi și Veste șoc la Hollywood! Divorțează după 21 de ani de căsnicie

Citește și: