Caravana „X Factor” se pregăteşte de drum. Iată oraşele în care va ajunge!

Caravana „X Factor” se pregăteşte de drum. Iată oraşele în care va ajunge!

Ajuns deja la al şaselea sezon în România, caravana show-ului „X Factor”, care va debuta în toamnã la Antena 1, se pregãteşte de drumul prin țară în căutarea vocilor.

 

Înscrierile au început pe www.xfactor.a1.ro, iar echipa va porni în curând în cãutarea urmãtorului X Factor al României. „Ai mai mult decât voce? Crezi cã ai factorul X? Aratã-le tuturor cã poţi fi urmãtorul câştigãtor, urcã pe scenã spre succes! Fii tu marele hit X Factor 2016!”, i-a îndemnat Rãzvan Simion pe cei care încã mai stau pe gânduri, întrebându-se dacã locul lor este pe scenã, iar Dani a completat: „Eşti relaxat, stai probabil la televizor şi deodată auzi sunetul X Factor. E chemarea ta! Muzicã gãseşti peste tot, dar scena ta este la X Factor!”.

Începe pe 5 mai la Sibiu și se încheie pe 21 mai la București

Caravana va ajunge anul acesta pe 5 mai la Craiova, pe 7 mai la Arad, pe 9 şi 10 mai la Cluj Napoca, pe 12 mai la Sibiu, pe 14 şi 15 mai la Iaşi, pe 17 mai la Galaţi, pe 21 mai la Bucureşti. Andrei Leonte, Tudor Turcu, Florin Ristei, Adina Rãducanu şi Florin Rãduţã sunt cei cinci mari câştigãtori de pânã acum ai concursului, care, în urma participării la emisiune şi-au gãsit locul lor în industria muzicalã şi au cucerit topurile de profil cu melodii ce şi-au adjudecat imediat titulatura de hit.

S-au legat prietenii de duratã şi colaborãri între foşti participanţi, cum este cazul Ioanei Anuţa (Jo), care a scos single-ul „Lasã-mã pe mine”, alãturi de Dragoş Udilã (Uddi) sau colaborãri între juraţi şi concurenţi, Delia şi Uddi, „Ipotecat”, Nicoleta Nucã şi Ştefan Bãnicã sau Adina Rãducan şi Horia Brenciu, cei din urmã invitându-şi concurenţii alãturi de ei în concerte.

Credit foto: Antena 1

Florin Ristei

Ioana Anuţa (Jo), care a reuşit în doar 5 luni de la lansarea piesei „Pânã vara viitoare” sã strângã 25 de milioane de vizualizãri pe YouTube, mãrturiseşte: „X-ul ãsta mã va urmãri toatã viaţa, pentru cã ãsta este ÎNCEPUTUL. Şi ştiţi ce? Tare mândrã sunt şi voi fi sã-l port mereu în suflet!”.

Credit foto: Antena 1

Florin Răduță și Jo

Zeci de milioane de vizualizãri a acumulat şi Nicoleta Nucã, care mãrturiseşte cã X Factor i-a schimbat viaţa: „La X Factor m-am descoperit pe mine, am descoperit multe laturi artistice ale personalitãţii mele, am cunoscut profesionişti şi am lucrat cot la cot cu o echipã minunatã; mi-am fãcut prieteni, cu care sper sã mã vãd pe scene şi în viitor”, mãrturiseşte frumoasa concurentã din cel de-al patrulea sezon al show-ului.

Credit foto: Antena 1

Nicoleta Nucă

Credit foto: Antena 1