Caravana ”Românii au talent” pornește la drum astăzi, 21 august!

Caravana ”Românii au talent” pornește la drum astăzi, 21 august!

Astăzi, caravana sezonului șapte 'Românii au talent' pornește în spectaculoasa călătorie pentru descoperirea talentului autentic în mai multe orașe din țară și în capitala Republicii Moldova.

 

Românii care au un talent cu care se mândresc sunt așteptați să participe la preselecțiile celebrului show 'Românii au talent'. Ei vor intra astfel în lupta pentru marele premiu, pentru titlul de erou național sau în cursa pentru premiul de originalitate.

De la Constanța până la Baia Mare și Chișinău

Caravana are prima oprire pe 21 august la Constanța, la hotel Oxford. Începând cu ora 10:00, dobrogenii sunt așteptați să demonstreze că talentul lor merită să fie văzut și aplaudat de o țară întreagă. După Constanța, preselecțiile vor continua în Galați, Bacău, Iași, Brașov, Craiova, Timișoara, Oradea, Baia Mare, Cluj-Napoca și Chișinău.

Înscrierile pentru cel de-al șaptelea sezon Românii au talent se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participanţii sunt aşteptaţi să-şi demonstreze talentul în cadrul caravanei, care va fi prezente în toate orașele menționate.

Credit foto: Pro TV