Nu se aștepta nimeni la asta! Una dintre cele mai dorite modele feminine a recunoscut că are o relație de un an tot cu o femeie!

Cara Delevingne are o relatie de un an cu o femeie

Cara Delevingne este unul dintre cele mai mari nume ale modellingului actual. Deși admirată de bărbați din întreaga lume, Cara îi privește pe aceștia doar ca pe buni prieteni. Vedeta tocmai a anunțat că e, de un an, într-o relație cu o femeie.  

Cara, probabil cel mai bine plătit model din lume, a mai pozat în ipostaze tandre cu femei, dar pozele erau mai degrabă jucăușe. La cei 26 de ani ai săi, s-a crezut că e doar nonconformistă sau își dorește să atragă atenția.

La un moment dat, lăsa impresia că vede inclusiv în Paris Jackson o posibilă parteneră. Dacă a fost ceva între ele două, doar protagonistele știu.

Cert este că acum Cara a anunțat public că formează un cuplu cu Ashley Benson, cu trei ani mai vârstnică. Mai mult, cele două au o relație de un an.

Ca să nu existe dubii, Cara a publicat pe contul său de Instagram și un clip în care-și sărută iubita.

Vedeta susține că Ashley e cea care i-a arătat 'ce înseamnă dragostea adevărată'.

'Mi-a arătat ce înseamnă dragostea adevărată și mi-a arătat și cum să o accept, ceea ce a fost mult mai dificil decât credeam. Te iubesc!', a scris Cara pe rețeaua de socializare.

Deși are foarte mulți fani, printre cei care au comentat la postarea sa au fost și unii care le-au numit pe cele două 'dezgustătoare'. Replica vedetei a fost vehementă: 'Dacă ai o problemă cu dragostea adevărată, atunci vino și spune-mi-o în față, în loc să să arunci cu ură pe Instagram', i-a scris vedeta internautului, sfătuindu-l să-și caute un hobby.

Vezi și Fiul uneia dintre actrițele din 'Sex and the city' este transsexual

Citește și: