”Cântec tăcut” de Mary Balogh, o poveste de dragoste neobișnuită

”Cântec tăcut” de Mary Balogh, o poveste de dragoste neobișnuită

Dacă ai citit 'Inimă de piatră', nu rata continuarea cărții pentru a afla povestea lui Lady Emily Marlowe, căreia lordul Ashley i-a frânt inima. Și chiar dacă nu ai citit primul roman, 'Cântec tăcut' te va încânta printr-o de iubire cum nu ai mai citit.

'Cântec tăcut' de dragoste

Lady Emily Marlowe, sora Annei, era frumoasă, dar poseda și puritatea pe care neputința de a auzi toate intrigile de la curte i-o ofereau. După o boală a copilăriei, și-a pierdut auzul și, de aceea, nici nu a putut învăța să vorbească. La 15 ani era o adolescentă încântătoare, dar și sălbatică. Comunicarea cu ceilalți era cât se poate de dificilă. Totuși, Lordul Ashley reușește să pătrundă în lumea ei tăcută. Cei doi încep să dezvolte un sistem de semne prin care vorbesc, dar reușesc să-și transmită și gânduri și printr-un al șaselea simț. Această legătură specială se curmă brusc prin plecarea lui Ashley în India, unde rămâne timp de șapte ani. Acolo își va întemeia o familie. Rămasă acasă, Emily încearcă și crede că reușește, într-un final să-l uite. Și pentru că își dorește mult să aibă copii, este pe cale să accepte cererea în căsătorie a unui nobil. Dar Ashley se întoarce acasă, la un an după un eveniment tragic: moartea soției și a fiului lui. O regăsește pe Emily de o frumusețe înfloritoare și pare că ar vrea să reînceapă legătura. Tânăra nu știe ce să facă – dacă să fie fericită de întoarcerea lui și de atenția pe care i-o acordă sau să-i întoarcă spatele pentru suferința pe care i-a provocat-o prin plecarea lui și anii de tăcere.

Nu rata vineri, 17 iunie, romanul 'Cântec tăcut' de Mary Balogh. Va apărea la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru femei în colecția Cărți Romantice, la prețul special de doar 9,99 lei.