Șocant! Aceasta e boala misterioasă de care suferă Robbie Williams. Ce i-au găsit medicii în creier

Robbie Williams boala misterioasa

În luna septembrie a acestui an, Robbie Williams și-a anulat două concerte în Europa, spre îngrijorarea fanillor. Iată că, din păcate, îngrijorările acestora s-au dovedit a fi întemeiate. Robbie Williams a fost grav bolnav.

După o tăcere de două luni, cântărețul în vârstă de 43 de ani s-a decis să le spună fanilor ce se întâmplă cu el: medicii i-au găsit niște 'anomalii' în creier și a urmat o perioadă de tratament intensiv.

Robbie Williams a povestit pentru The Sun că, înainte de un concert susținut în Zurich, la începutul lunii septembrie, și-a simțit brațul stâng amorțit și că nu putea să respire. A fost chemat imediat un medic, însă acesta a considerat că artistul poate susține show-ul.

'Au fost găsite mai multe anomalii, inclusiv ceva în creier, care semăna cu sângele'

După concert, starea sa nu se îmbunătățise, așa că a fost dus de urgență la Londra, pentru un set de analize. 'Au fost găsite mai multe anomalii, inclusiv ceva în creier, care semăna cu sângele', a povestit el. A urmat internarea la Terapie Intensivă.

'Eram confuz, speriat, dar știam că sunt în locul potrivit. Și, în mod naiv, simțeam că voi fi bine', a declarat artistul. După o perioadă de tratament și monitorizare, au urmat două luni de repaus și refacere.

Robbie admite că acest episod a fost, pentru el, un semnal de alarmă, momentul în care a realizat că nu e invincibil și că trebuie să-și acorde mai multă atenție.

În prezent, complet repus pe picioare, Robbie Williams e în plin turneu în Australia.

În urmă cu ceva vreme, cântărețul britanic declara că jobul său e unul care îi pune în pericol sănătatea. 'O să mă ucidă dacă nu fac ceva', afirma el atunci. Artistul, căsătorit și tată a doi copii, s-a luptat în mai multe rânduri cu depresia.

Robbie a povestit că se lupta cu depresia și anxietatea de pe vremea când acestea nici nu erau considerate probleme și nimeni nu le dădea atenție. A încercat să le 'trateze' cu droguri și alcool, agravând problema. 'Era cât pe ce să nu mai fiu aici', mărturisește el.

De altfel, artistul a fost mereu sincer legat de problemele sale, neascunzând faptul că a fost internat la dezintoxicare în mai multe rânduri.

Foto: Instagram

Vezi și cum a fost concertul de la București susținut de Robbie Williams.

Citește și: