E oficial! Cântărețul a recunoscut că divorțează: ”Are demonii ei. O voi iubi până la moarte”

Ne-yo divorteaza

Cântărețul NE-YO, în vârstă de 40 de ani, a recunoscut în weekend că divorțează de Shaffer Chimere Smith, confirmând astfel un zvon care apăruse în presa mondenă.

'Încet, dar sigur devine cunoscut faptul că eu și soția mea am decis să divorțăm', a declarat el duminică.

'Nu e un lucru trist, e mai mult faptul că am realizat (că trebuie să facem asta –n. red.). Pe scurt, n-o voi vorbi niciodată de rău. Nu sunt acel gen de persoană.

Nu există nimic rău de spus despre ea. Este o femeie fantastică. E mama copiilor mei și întotdeauna va rămâne așa, întotdeauna o voi respecta', a spus cântărețul.

'Pe scurt, și ea are demonii ei, la fel ca toată lumea, la fel ca mine', a mai declarat artistul distins cu Grammy despre soția sa, model.

'Ne-am dat seama că demonii niștri nu se înțeleg și, până când amândoi nu-i vom controla, va fi dificil să rămânem căsătoriți', a mai spus acesta.

'Acestea fiind spuse, este finalul unui capitol, dar nu finalul cărții. Așa cum am mai spus, este mama copiilor mei și o voi iubi până la moarte. Vom fi o familie întotdeauna', a conchis NE-YO.

Tată a patru copii

Cei doi s-au întâlnit în scopuri profesionale, în 2015, dar s-au conectat atât de bine, încât în scurt timp au ajuns să formeze un cuplu. În februarie 2016 s-au căsătorit. La o lună de la nuntă li s-a născut și primul copil, Shaffer Chimere, Jr.. În 2018, a venit pe lume și Roman Alexander-Raj.

NE-YO mai are doi copii dintr-o relație anterioară, cea cu Monyetta Shaw: Mason Evan, de 8 ani, și Madilyn Grace, de 9 ani.

Vezi și Adevărul despre căsătoria și divorțul fulger al Pamelei Anderson cu cel de-al cincilea soț: 'Nu există un prost mai mare decât un prost bătrân'

Citește și: