Cântărețul Eric Clapton, de nerecunoscut. A fost surprins în scaun cu rotile. Ce rău arată

Cântărețul Eric Clapton, de nerecunoscut. A fost surprins în scaun cu rotile. Ce rău arată

Fanii legendarului rocker Eric Clapton sunt extrem de îngrijorați, după ce artistul a fost suprins de paparazzi pe aeroportul din Los Angeles, într-un scaun cu rotile. Starul se pare că are probleme atât de mari de sănătate, încât nici nu poate sta în picioare, potrivit site-ul american TMZ.

Artistul și-a anulat weekendul trecut concertele din Los Angeles, explicând că suferă de o bronșită severă, însă probleme de sănătate ale acestuia se pare că sunt mult mai mari.

Apariția acestuia pe aeropotul LAX a șocat pe toată lumea, el fiind de nerecunoscut. Eric Clapton a apărut într-un scaun cu rotile, cu o șapcă pe cap, îmbrăcat sport și cu o veste groasă pe el, fiind ținut de mână de una dintre fiicele sale.

Eric Clapton susține că suferă de bronșită


Cântărețul, în vârstă de 72 de ani, a susținut anul acesta doar două concerte, ambele în New York. Pe 24 martie, el le-a cerut scuze fanilor pe Twitter pentru că și-a anulat concertele din Los Angeles, anunțând că acestea vor fi reprogramate pentru luna septembrie.

Eric are trei fiice din mariajul lui de 16 ani cu cea de-a doua soție, Melia: Julie Rose (16 ani), Ella May (14 ani) și Sophie Belle (12 ani), și acestea sunt alături de el, în aceste momente grele.