Momente de groază! Cântărețul a murit pe scenă, în fața publicului. A spus ”Îmi pare rău” și asta a fost. Nici măcar nu a scăpat chitara din mână

David Olney a murit pe scena

Cântărețul și compozitorul David Olney a murit, în weekend, pe scenă, în tmpul unui concert pe care îl susținea în Florida.

Artistul avea 71 de ani și, cel mai probabil, a murit în urma unui atac de cord.

În timp ce era pe scenă, Olney s-a oprit în mijlocul unei piese, a făcut un fel de pauză, apoi a spus 'Îmi pare rău' și și-a pus bărbia în piept, a povestit unul dintre colegii săi, compozitorul Scott Miller.

„Nu și-a scăpat chitara din mână, nu a căzut de pe scaunul din care interpreta. L-am dat noi jos și am încercat să îl ajutăm până au venit medicii”, a scris Miller pe contul său de Facebook.

Inițial, toată lumea a crezut că artistul pur și simplu a făcut o pauză. 'Olney era în mijlocul celui de-al treilea cântec, când s-a oprit, și-a cerut scuze și a închis ochii', a povestit Amy Rigby, care cânta pe scenă cu el.

„Era nemișcat, stătea drept cu chitara (…) La început părea că își ia doar câteva momente de pauză”, a relatat Rigby, terifiată de cele întâmplate.

Olney era un nume mare în muzica folk-rock, el lansând peste 20 de albume solo.

Vezi și A murit un mare designer. Problemele de sanatate din ultimii doi ani l-au rapus

Citește și: