Cântărețul Alexandru Jula a fost dus în stare gravă la spital

Cântărețul Alexandru Jula a fost dus în stare gravă la spital

Cântărețul Alexandru Jula a fost dus în stare gravă la spital. Cântăreţul ar fi suferit un accident vascular, fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Galaţi. 

Alexandru Jula, artistul preferat al lui Ceaușeșcu și unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi de muzică uşoară din Galaţi, se întorcea, luni, de la Cluj-Napoca, unde susţinuse un spectacol. În scara blocului în care locuiește i s-a făcut rău şi a leşinat. Vecinii artistului au chemat imediat ambulanța.

„Apelul la numărul unic de urgenţă a fost înregistrat luni dimineaţă, la ora 7.30. Echipajul de pe ambulanţă i-a acordat primul ajutor, simptomele indică un accident vascular. Nu ştiu cât este de grav, dar avea deficit motor, era căzut atunci când a fost găsit”, a declarat pentru Mediafax directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi.

Citește și: „Căsnicia prințului Harry cu Meghan Markle nu va dura mai mult de cinci ani”. Cine face această declarație

Alexandru Jula ar fi suferit una ccident vascular

După ce a fost stabilizat, Alexandru Jula a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Galaţi unde a fost internat. Acesta a fist supus unei investigaţii cu computer tomograf pentru stabilirea exactă a diagnosticului.

Surse din interiorul unităţii medicale spun că starea artistului s-a îmbunătăţit, acesta putând să se mişte şi să vorbească.

Alexandru Jula, apreciat de public pentru vocea sa inconfundabilă şi cunoscut mai ales interpretarea piesei “Soţia prietenului meu”, s-a născut pe 24 iulie 1934, la Şimleul Silvaniei. El va împlini 84 de ani în luna iulie.

Foto: Libertatea.ro

Citește și:

Loading...