Un cântăreț a trecut prin momente critice. Ajunsese să cântărească 52 de kilograme și își modifica pozele pe calculator ca să pară mai gras|FOTO

Aaron Carter ingrasat

Cântărețul Aaron Carter, fratele mai tânăr al lui Nick Carter, din formația Backstreet Boys, a trecut printr-un moment de cotitură al vieții, el ajungând să cântărească, în urmă cu două luni, 52 de kilograme.

Ajunsese să fie subnutrit, nu mai era de recunoscut, admite chiar el. 'M-am luptat cu o tulburare alimentară, aveam 7 ulcere. Aveam 52 de kilograme, eram foarte subnutrit', a povestit el.

Grație unui program intensiv, la care s-a supus de bunăvoie, într-o clinică din malibu, California, a reușit să se îngrașe cu 20 de kilograme în două luni. Întreaga sa stare de sănătate s-a îmbunătățit, afirmă el, alimentele consumate fiind doar din sfera celor sănătoase.

Artistul povestește că încă se mai luptă cu demonii săi interiori, de acolo plecând totul. Nu mai simte însă în prezent nevoia de a-și modifica fotografiile pentru a părea mai gras, așa cum făcea până de curând.

Aaron a și postat pe Instagram fotografii de dinainte de tratament și unele de după, iar diferența e vizibilă. '2018, acum sunt gata pentru tine!', a scris el rețeaua socială.

Într-un interviu recent, artistul a dezvăluit că e gata să experimenteze o relație cu un bărbat. Anul trecut, Aaron a dezvăluit că e bisexual.

Vezi și Anorexia poate ucide: A trecut prin iad și a reușit să revină. La un moment dat cântărea 31 de kilograme|GALERIE FOTO

Citește și: