Doliu în lumea muzicii! A murit într-un accident grav de mașină. Destinul ei a fost frânt la doar 30 de ani

Cântăreața Kylie Rae Harris a murit într-un accident grav de mașină. Destinul ei a fost frânt la doar 30 de ani

Cântăreața Kylie Rae Harris a murit la doar 30 de ani, miercuri noapte,  într-un acccident grav de mașină, rodus în New Mexico.

 

Kylie Rae Harris  urma să cânte la un festival muzical, însă destinul ei a fost frânt brusc, după ce a fost implicată într-un accident violent. Cu doar câteva ore înainte de tragedie, ea a scris pe Twitter că nu mai avea suficientă benzină pentru a ajunge la destinație, drumul fiind foarte aglomerat. De asemenea, cântăreața de muzică country a mărturisit că multe dintre rudele ei au murit exact în zona prin care ea conducea.

„Tocmai am ajuns în Taos. Cânt la festivalul de aici. Iubesc acest festival. Pentru cei care nu știu… Bunicii mei au locuit aici, unchiul meu încă trăiește aici, dar toți apropiații, cu excepția unchiului meu, au murit, inclusiv tatăl meu și încep să plâng atunci când conduc pe aceste drumuri… Conduc de aproape 12 ore, credeți că e epuizant și plictisitor, însă în ultimele ore am condus doar prin munți, amintindu-mi cum, copil fiind, stăteam pe bancheta din spate, când făceam aici excursii alături de tatăl meu, era minunat', a scris artista pe contul ei de socializare.

Trei vehicule au fost implicate miercuri în ciocnirea violentă. În urma impactului violent, artista și-a pierdut viața, dar și  o adolescentă de 16 ani, aflată într-o altă mașină.  Șoferul celui de-al treilea autoturism a scăpat cu viață, potrivit revistei People.

Vestea morții lui Kylie Rae Harris a fost confirmată de reprezentantul cântăreței. „Cu durere în suflet, confirm că Kylie Rae Harris a murit într-un accident rutier noaptea trecută. Nu avem alte informații și cerem discreție pentru familia ei în acest moment', a precizat impresarul cântăreței.

„Lumea muzicii a pierdut noaptea trecută o femeie frumoasă, bună și incredibil de talentată…Să te odihnești în pace Kylie Rae Harris!', a scris șia rtistul american pe contul lui de Twitter.

 

Kylie a lăsat în urmă o fetiță de șase ani, pe nume Corbie.

 

Citește și: