Lovitură de grație: Una dintre cele mai cunoscute și pe val cântărețe, care s-a îmbogățit din muzică, a fost găsită vinovată de plagiat!

Katy Perry gasita vinovata de plagiat

Katy Perry, una dintre cele mai populare și premiate cântărețe ale momentului, a fost găsită vinovată de plagiat. Un tribunal american a decis că hitul său „Dark Horse” este inspirat substanţial dintr-o piesă rap cu specific religios.

Hitul artistei nominalizate la premiile Grammy este o copie a „Joyful Noise”, un cântec compus de Marcus Gray şi duoul Flame în 2009, a stabilit tribunalul din Los Angeles.

Juriul urmează acum să decidă la cât se vor ridica despăgubirile pentru încălcarea drepturilor de autor.

„Dark Horse” este al treilea single de pe albumul „Prism” şi a ocupat locul întâi în Billboard Hot 100 timp de patru săptămâni, în 2014. I-a adus lui Perry, logodită cu actorul Orlando Bloom, şi o nominalizare la premiile Grammy.

În vârstă de 34 de ani, Katy Perry, care s-a situat pe primul loc în topul celor mai bine plătite cântăreţe în 2018 realizat de Forbes, este celebră pentru piese precum „Teenage dream”, „Firework”, „California Gurls”, „E.T.”, „Hot N Cold” şi „I Kissed a Girl”.

Vezi și Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit după o relație de trei ani! Anunțul a fost făcut de artistă

Citește și: