Cântăreața de muzică populară Anamaria Pop a murit  într-un accident rutier la doar 36 de ani. Mesajul fiului ei a emoționat întreaga lume

Cântăreața de muzică populară Anamaria Pop a murit  într-un accident rutier la doar 36 de ani. Mesajul fiului ei a emoționat întreaga lume

Artista de muzică populară, Anamaria Pop, a murit duminică într-un accident de circulație produs în localitatea Cicârlău din județul Maramureș, la doar 36 de ani. Cântăreața a lăsat în urmă doi copii. 

 

Anamaria Pop  a pierdut controlul autoturismului pe care-l conducea, a ieșit de pe carosabil și s-a izbit violent de un copac. În urma impactului, mașina a fost proiectată într-un șanț, potrivit vasiledale.ro. Se pare că artista ar fi adormit la volan, iar vestea că artista a murit i-a șocat pe toți cei care au cunoscut-o. Însă, de departe cel mai afectat de dispariția subită a cântăreței este afectat fiul mai mare al acesteia.  Băiatul de 19 ani a transmis un mesaj emoționant pe rețele de socializare după ce a ajuns la locul accidentului.  Tânărul nu poate să creadă că mama lui a murit. El a povestit că în casă încă se mai simte mirosul parfumului mamei lui.

Anamaria Pop mai avea un băieţel, care a rămas acum în grija fratelui său, pentru că artista era văduvă.

„Mamă, am intrat astăzi în casă şi încă ți-am simțit parfumul cu care te dădeai zi de zi, hainele tale erau aruncate pe pat, iar machiajele erau desfăcute în baie din graba de a ajunge acolo unde te-ai pornit să te duci, aveam sentimentul că TU eşti acasă, dar de fapt te-ai dus acolo unde imi era mie cel mai frica, acolo unde n-ar vrea nimeni să ajungă.

Am închis ferestrele, ți-am luat bluza şi mi-am pus-o la nas doar ca să-ți mai simt mirosul, după care am început să plâng în hohote! Înainte să pleci te-am pupat, te-am îmbrățişat, ca de obicei, şi ți-am spus să ai grijă de tine căci Alexucu te iubeşte, iar dupa o oră să aud că ai avut accident.

Nu credeam că ai pățit ceva, dar când am ajuns la fața locului, polițistul m-a întrebat „Cine sunteți dumneavoastră” , la care i-am răspuns „sunt fiul doamnei care a provocat accidentul, am venit să iau ce a rãmas de valoare în maşină”. A luat o gură de aer si mi-a spus „condoleanțe”.

Eu credeam că vorbea în necunoştință de cauză, nu l-am băgat în seamă, ca după aceea să primesc un val de mesaje de condoleanțe (nici pe ceilalți nu i-am băgat în seamă), eu încă sperând că eşti în viață şi că n-ai pățit nimic grav!

Bomba bombelor o primisem la spital, un ocean de lacrimi mi-a ieşit din ochi, credeam că-i un coşmar, şi încă sper să fie un coşmar, vreau să mă trezesc brusc plin de transpirație şi să fug la tine în cameră să-ți spun cât de mult te iubesc şi să te strâng în brațe tare, dar se pare că acest coşmar va dura o viață.

Doar pe tine te-am mai avut, eu şi fratele meu doar pe tine te-am avut! Dumnezeu să te ierte dragă mamă, regret enorm că nu ți-am spus zilnic că te iubesc şi iartă-mă pentru tot ce-am făcut în neplăcerea ta, îți promit că voi avea singur grijă de casă şi de Denis.

Iubiți-vă mamele, spuneți-le că le iubiți, arătați-le că le iubiți, fiindcă moartea e imprevizibila, iar după aceea veți regreta enorm că n-ați apucat s-o faceți!”, a scris fiul cântăreţei Anamaria Pop pe Facebook, care i-a mulţumit mamei lui pentru tot ce a făcut pentru el.

 

Citește și: