Cântăreața Anastasia, moment rușinos pe scenă. Cum arată acum celebra artistă, după ce a învins de două ori cancerul

Cântăreața Anastasia, moment rușinos pe scenă. Cum arată acum celebra artistă, după ce a învins de două ori cancerul

Cântăreața Anastasia, moment rușinos pe scenă.  Aceasta fascina cu fiecare apariție a ei, atât pentru frumusețea ei, cât și pentru timbrul ei inconfundabil, însă recent a avut parte de un moment stânjenitor pe scena emisiunii ”Dancing with the stars”, din Italia.

Anastasia,  una dintre cele mai apreciate cântărețe din întreaga lume în anii 2000, arată fenomenal la 49 de ani, după ce a învins de două ori cancerul la sân. Deși a trecut prin clipe cumplite în ultimii ani în lupta împotriva necruțătoarei boli, aceasta uimește cu energia ei. Așa s-a întâmplat și serile trecute, când artista a participat la emisiunea ”Dancing with the stars”, din Italia.

Aceasta a demonstrat că este într-o formă de zile mari și a fost protagonista unui dans foarte antrenant cu un concurent, însă la un moment dat a avut parte de un moment stânjenitor pe scenă. Îndrăgita artistă a ridicat prea mult un picior în timpul prizelor din coregrafie și i s-a văzut lenjeria intimă, lăsând audiența  cu gura căscată.

Citește și: Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au împăcat! Imaginea care îi dă de gol. Cum au fost pozați cei doi actori

A învins de două ori cnacerul la sân

Interpreta hitului „I’m Outta Love” s-a luptat de două ori cu cancerul, în 2003 și 2013, însă a reușit să învingă de fiecare dată această boală necruțătoare.  În 2003 însă, Anastacia a fost nevoită să ia o pauză în carieră, după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân. A început o luptă grea cu boala și a învins-o, iar un an mai târziu și-a anunțat revenirea în muzică și a lansat un nou album.

Însă, 10 ani mai târziu, în 2013, artista a primit același crunt diagnostic. Anastasia a dovedit că este o luptătoare și s-a recuperat, în mod spectaculos. Nu doar că este într-o formă de invidiat, dar artista arată senzational și este extrem de sexy.  „Mi-am urât cicatricile, mai ales pentru cât de mari sunt, dar am și înțeles de ce a fost nevoie să trec prin toate aceste schimbări fizice. Cicatricile sunt parte din călătoria mea și o aducere aminte a tuturor lucrurilor prin care am trecut”, spunea artista într-un interviu după ce a trecut printr-o mastectomie. Ea a mărturisit în emisiunea britanică „Loose Women” că a trecut prin nouă operații ca să supraviețuiască și ca să arate din nou ca o femeie, referindu-se și la o operație de reconstrucție a sâniilor.

 

Citește și:

Loading...