Cannelloni cu pui

Cannelloni cu pui

Dacă până acum nu ai încercat niciodată să prepari cannelloni acasă, este timpul să-ți învingi teama! Rețeta asta de cannelloni cu carne de pui nu a dat niciodată greș!

Ingrediente:

  • o cutie cannelloni
  • 3 felii piept de pui
  • un galbenuș
  • o ceapă
  • 3 linguri smântână
  • 2 linguri cașcaval
  • 3 linguri ulei
  • sare

Pentru sos:

  • 300 ml suc de roșii
  • o lingură muguri de pin

1. Ceapa tocată se pune la călit în ulei și, după ce s-a înmuiat, se adaugă puiul tăiat cubulețe cât mai mici. Se presară sare și se lasă pâna ce îsi schimbă culoarea.
2. Se trec ceapa și carnea prin mașina de tocat și apoi se adaugă gălbenușul, smântâna și o lingură de cașcaval.
3. Se umplu tuburile de cannelloni și se așază într-o tavă de cuptor.
4. Se toarnă sucul de roșii și se lasă 35 de minute la cuptor, apoi se scoate tava, se presară restul de cașcaval și mugurii de pin peste cannelloni și se mai lasă 5 minute la cuptor.

Sursa foto: Northfoto/Colorise