Canneloni cu carne

canneloni cu carne

Ai poftă de mâncare italienească dar nu ai un iatlian în casă și nici chef și bani de mers la restaurant nu ai? Ce spui de niște canneloni cu carne pregătiți chiar de mâna ta? 

Ingrediente pentru canneloni cu carne:

● 8 tuburi cannelloni
● 250 g carne de vițel tocată

● o ceapă
● o lingură unt

● o lingură ulei

● 2 roșii
● sare ● piper

Pentru sos:

● o lingură unt

● o ceapă

● 2 căței usturoi
● 250 ml suc de roșii
● sare

● piper
● 5-6 ciuperci pleurotus

Ăștia sunt cei mai buni canelloni cu carne!

1. Se fierb tuburile de paste conform timpului înscris pe pachet.
2. Pentru sos, în unt topit se pune ceapa tocată mărunt la călit, se adaugă usturoiul, ciupercile, se lasă câteva secunde
și apoi se toarnă sosul de roșii și atâta apă cât se dorește a fi de gros sosul. La final, se potrivește de sare și piper.
3. Pentru umplutură, ceapa se pune la călit în unt topit cu ulei, se adaugă carnea, se presară cu sare și piper și se lasă
10 minute. Apoi se adaugă roșiile tăiate mărunt.
4. Se umplu tuburile de paste, se toarnă sosul și se lasă la cuptor pentru 10 minute.

Poți încerca și rețeta de canneloni umplute cu brânză!