Canneloni cu brânză

Canneloni cu brânză

Ne desfătăm astăzi cu ceva italienesc, rafinat și delicios! Haideți la masă, vă servesc cu canneloni cu brânză de vaci!

Ingrediente:
● o cutie tuburi cannelloni
● un kg spanac proaspat
● 650 g brânză de vaci

● o ceapă
● 2 căței usturoi

● 2 ouă
● un praf nucșoară
● 2 linguri ulei

● sare

● piper
Pentru sos:
● 250 ml smântână

● un ou

1. Într-o oală cu apă clocotită se pun cannelloni la fiert. Se scot cu o spumieră.
2. Ceapa și usturoiul se pun la călit în ulei, amestecând. Se adaugă spanacul și se lasă 5minute. Apoi, în cazul în care mai există lichid, se scurge.
3. Se amestecă spanacul cu brânza, ouăle, nucșoara, sare și piper și se umplu tuburile cu ajutorul unei lingurițe. Se așază tuburile astfel umplute într-un vas de cuptor uns cu puțin unt.
4. Se amestecă smântâna cu oul bătut și se toarnă deasupra, se da vasul la cuptor pentru 20 de minute.

 

Sursa foto:Shutterstock